Sunny Portal Nederlands SMA
 
SUNNY PORTAL iPhone App
iPhoneApp
App Store

Sunny Portal - zonne-energie-installaties professioneel bewaken, beheren en presenteren.

Eenvoudige mobiele toegang tot het grootste online portal voor het bewaken, beheren en presenteren van zonne-energie-installaties is nu ook mogelijk via een gratis applicatie.
Of het nu gaat om kleine dakinstallaties of grote zonne-energie-parken: met de Sunny Portal heeft u uw zonne-energie-installaties altijd centraal op uw iPhone. En zo heeft u als exploitant, installateur of servicemedewerker dus altijd en overal toegang tot de voor u belangrijkste informatie. Dat bespaart tijd en kosten.

Installatieselectie

Met uw bestaande toegangsgegevens heeft u overal toegang tot al uw installaties. Wanneer u nog geen Sunny Portal Account heeft, kunt u nu door middel van de demo-account live ontdekken hoe online installatiebewaking bij SMA werkt.

Energie en vermogen

Hoeveel energie heeft de installatie vandaag of in de afgelopen maand opgewekt? Nog nooit was de toegang tot alle energie-informatie van de installatie zo eenvoudig. En dankzij iPhone ook nog nooit zo intuïtief.

Het logboek voor opbrengstregistratie

Als installateur of gebruiker met admin-rechten heeft u bovendien toegang tot het logboek met alle gebeurtenissen. Zo bent u altijd en overal direct geïnformeerd.
Als de zonne-energie-installatie bijvoorbeeld een netstoring meldt, kunt u direct contact opnemen met de exploitant: zo kunt u meteen uitzoeken of er alleen maar een zekering gesprongen is of dat het nodig is een servicebeurt in te plannen.

Beknopte installatiebeschrijving

In een oogopslag heeft u zicht op de belangrijkste informatie van de PV-installatie - zo kunt u ook onderweg probleemloos uw eigen installatie presenteren. Overigens: In de Sunny Portal kunt u ook nieuwe gebruikers aanmaken, zodat ook bekenden of aandeelhouders continue toezicht kunnen houden op de zonne-energie-installatie.
Splash Plant List
Plant Profile Yield
Plant Overview
App Store


© 2009 SMA Solar Technology AG | Startpagina | Informatie | Bedieningshandleiding | FAQ | Gebruiksvoorwaarden | Colofon